Vybrali SME

pošli na vybrali.sme.sk

sobota 7. septembra 2013

John Kerry: Hlásim sa do služby


Nasledujúce video popisuje jednu a tú istú osobu.

Protivojnový aktivista John Kerry

Človek, ktorý bojoval vo Vietname, a s vysokým vyznamenaním aktívne vystupuje proti vojne ako predstaviteľ organizácie "Veteráni z Vietnamu proti vojne". Aj jeho svedectvo pred výborom amerického senátu pomohlo k tomu, že Amerika sa dobrovoľne stiahla z neželanej vojny. Z vojny, kde "mladá, nežná a nevinná duša"  amerického právnika, proste nemohla nečinne stáť zoči voči utrpeniu nevinných.

Dnes sa "hlási do služby"

Čo sa stalo s ideálmi mladosti? Skorodovali? Alebo ich len predal za vyššiu ponuku? Alebo klame tak ako vtedy, keď pred senátnym výborom tvrdil, že americkí vojaci vo Vietname znásilňujú, urezávajú obetiam uši a hlavy, púšťajú do pohlavných orgánov zajatcov elektrinu z prenosných poľných telefónov, strieľajú a otravujú dobytok a vypaľujú z dlhej chvíle dediny Vietnamcov. A o pár týždňov po výpovedi v televíznej debate priznal, že nič z toho, čo popisoval, na vlastné oči nevidel...



Kto je John Forbes Kerry?

Človek s ideálmi alebo profesionálny klamár, pre ktorého je posvätný nie záujem krajiny, ale to čomu nasvedčujú iniciály jemu mena JFK, Just for Kerry=kope len za Kerryho.

Jeho kariéra politika od začiatku až do konca nasvedčuje druhej možnosti. Prezývka "Just for Kerry" totiž nevznikla náhodou.

Politickú kariéru začal neúspešne, ako prospechársky hľadajúci "district hooper". Toľko si vyberal kde začne kariéru až sa mu to nevyplatilo a nebol zvolený do Kongresu. Neskôr ako štátny zástupca "mierne" preháňal svoju úspešnosť pri riešení neúspešných prípadoch zredukovaním z "12000 na nulu". V danom okrese nikdy nemeli totiž viac ako 7265 káuz a minimálny počet nevyriešených bol 228. Ešte v roku 1979 to bolo podľa jeho vlastných slov 3000 káuz.

Vystupoval proti zbrojným programom, ktoré neskôr Amerike zabezpečili vojenskú prevahu a prispeli ku pádu komunizmu vo svete, hlasoval proti vojne v Perzskom zálive v roku 1991, najprv podporil Gerge W. Busha pri hlasovaní o začatí irackej vojny v roku 2003 a keď sa táto téma stala nepopulárnou medzi demokratmi, otočil a začal vystupovať proti nej.

Pred pár rokmi jednal s prezidentom Sýrie, ktorého dnes obviňuje z diabolských plánov, na priateľskej večeri a pred americkým národom obhajuje plány na začatie podivnej vojny, na základe dôkazov, ktoré nie je ochotný (či schopný?) poskytnúť OSN a celému svetu.

Je to šialené - ako sa môžu Američania podieľať na podpore rovnakých teroristov, s ktorými (aspoň podľa médií) bojujú na život a na smrť všade po svete?


"Mám bratranca, ktorý mal 18 rokov a bol zabitý pred 10 dňami tzv. rebelmi a al-Kajdou, a neboli to Sýrčania. Idú bojovať do Sýrie z celého sveta. Nemôžeme to dopustiť. Nemôžeme si dovoliť, aby sa Sýria zmenila na druhý Irak alebo Afganistan. Úpenlivo Vás prosím!", povedala Jumana Hadeed. Žena, ktorá stratila blízkych rukami vrahov z al-Kajdy to nechápe a spolu s ňou milióny ľudí na celom svete!


Bohužiaľ, ľudia ako John Kerry, či senátor McCain rozhodujú o životoch Američanov ale aj Sýrčanov spoza stola, na základe podivných motivácií. Chápal by som to u nejakého byrokrata, ktorý v živote nemal skutočnú zodpovednosť v rukách, ale prečo sa takto správa človek ako McCain, ktorý strávil roky vo vietnamskom zajatí, nechápem.

Spojené štáty americké, vodca tzv slobodného sveta, sa chystajú bombardovať Sýriu, chystajú sa zabíjať ľudí, ktorí im nič nespravili, s ktorými nie sú vo vojne a chystajú sa podporovať najhorší ľudský odpad na svete - teroristov, bezcitných vrahov, náboženských fanatikov a kanibalov. To znamená že sloboda je zabíjanie, že mier je fanatické podrezávanie za výkrikov "Allah Akbar", že láska k blížnemu je ochutnávanie jeho vnútorností?

A dnes sa John Kerry "hlási do služby vlasti". Veríte mu? Ja ani slovo.

Zdroj:Podľa http://www.ivokucera.com/encyklopedie/personality.php?id=28621

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára