Vybrali SME

pošli na vybrali.sme.sk

sobota 7. septembra 2013

Americká vláda stojí pred svetom odhalená ako zbierka vojnových zločincov a klamárov


Má americká verejnosť silu charakteru čeliť skutočnosti, že americká vláda stojí pred celým svetom odhalená ako zbierka vojnových zločincov, ktorí klamú zakaždým, keď otvoria ústa? Zhltne Kongres a americká verejnosť lož Bielemu domu, že musí podporiť vojnových zločincov a klamára, alebo "Amerika stratí tvár"?

Klamstvá Obamovovho režimu sú tak priehľadné a nehanebné, že aj opatrný, diplomatický president Ruska Putin už stratil trpezlivosť a skonštatoval fakt, ktorý už všetci poznáme:

John Kerry je klamár, povedal Putin :
"Bolo to pre mňa nepríjemné a prekvapujúce. Bavili sme sa s nimi (s Američanmi) a predpokladali sme, že sú to slušní ľudia , ale on (Kerry) klame a vie, že klame. Je to smutné."
Collin Powell o dôvodoch inváze do Iraku klamal v dobrej viere. John Kerry klame vedome.
Keď bol zločinným Bushovym režimom vyslaný minister zahraničia Colin Powell klamať do OSN , tak Powell a jeho personálny vedúci tvrdili, že Powell nevedel o klamstvách. Nedošlo teda k tomu, že by Biely dom vyslal ministra zahraničia do OSN na základe úplnej lži, aby tam začal vojnu, ktorá zabila, zmrzačila a vyhnala z domovov milióny Iračanov.

Opovrhnutiahodný John Kerry vie, že klame . Máme tu ministra zahraničia a bábkového prezidenta Obamu, ktorí vedome svetu klamú. V americkej vláde už nie je ani štipka poctivosti . Žiadny rešpekt k pravde, spravodlivosti, morálke či ľudskému životu. Sú tu dvaja ľudia, tak zlí, že chcú v Sýrii zopakovať to, čo Bushovi vojnoví zločinci spáchali v Iraku.

Ako môže americký ľud a jeho zástupcovia v Kongrese tolerovať týchto mimoriadnych zločincov? Prečo nie sú Obama a Kerry odvolávaní? Obamov režim má všetky "kvality" nacistického a Stasi komunistického Nemecka, ibaže Obamov režim je horší. Obamov režim špehuje celý svet a klame o tom. Obamov režim je plne zapojený do vraždenie ľudí v siedmich krajinách a do vražedného vyčíňania, aké neskúšal ani Hitler.

Či si zločinný Obamov režim môže kúpiť kolaboráciu Kongresu a európskych bábkových štátov pri priehľadných vojnových zločinoch, to sa čoskoro rozhodne. To rozhodnutie určí osud sveta.

Čo sa týka faktov, správa vydaná ruskou vládou pre OSN dospieva k záveru, že zbrane použité v Sýrii pri chemických útokoch (Aleppo) sú podobné zbraniam v rukách al-Nusrat a líšia sa od zbraní známych z vlastníctva Sýrie.

Obamov režim nevydal pre OSN vôbec žiadny dôkaz. Je tomu tak, pretože ten zločinný režim vôbec žiadny dôkaz nemá, len vymyslené rozprávky.

Keby mala vláda USA akýkoľvek dôkaz, poskytli by ho britskému ministerskému predsedovi.
Keby Obamov režim akýkoľvek dôkaz mal, tak by ten dôkaz bol poskytnutý britskému ministerskému predsedovi Davidovi Cameronvi, aby mu umožnil prejsť hlasovaním Parlamentu. Pri absencii dôkazov musel Cameron Parlamentu priznať, že žiadne dôkazy nemá, len vieru, že sýrska vláda použila chemické zbrane. Parlament tejto washingtonskej bábke povedal, že britský ľud nepôjde do vojny na základe nepodloženej viery ministerského predsedu.

Bude americký ľud a zvyšok sveta len postávať vedľa a cmúľať si palce , zatiaľ čo vo Washingtone vyrastá nový nacistický štát?

Kongres nesmie hlasovať za vojnu a Obamovi musí dať najavo, že keď sa bude vzpierať ústavnej moci Kongresu, tak bude obvinený.

Ak je US Kongres príliš skorumpovaný alebo nekompetentný, aby plnil svoju povinnosť, tak sa do toho musí zapojiť zvyšok sveta s generálnym tajomníkom OSN a ruským prezidentom a vyhlásiť jednostrannú vojenskú agresiu americkej vlády za vojnový zločin a tak americkú vládu vojnových zločincov izolovať v medzinárodnej komunite. Všetci jej členovia, čo vycestujú do zahraničia, budú zatknutí a postavení pred Haagský tribunál.

Dr Paul Craig Roberts, Globalresearch.ca
Bývalý námestník ministra financií USA a zástupca šéfredaktora denníka Wall Street Journal, ktorý zastával viacero univerzitných pozícií. Je častým prispievateľom Global Research.

Originál :
http://www.globalresearch.ca/the-us-government-stands-revealed-to-the-world-as-a-collection-of-war-criminals-and-liars/5348410

Zdroj:
http://www.informationclearinghouse.info/article36117.htm
http://jurajpolacek.blogspot.sk/2013/09/john-kerry-hlasim-sa-do-sluzby.html
http://www.informationclearinghouse.info/article36116.htm

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára